Make up hacks για νεανική επιδερμίδα από την Infinity Cosmetics

infinity ladonna winter24 intro

Ποια δεν ονειρεύεται μια επιδερμίδα που δείχνει πάντα νεανική και ξεκούραστη; Ο νούμερο ένα σύμμαχος σου ενάντια στα σημάδια του χρόνου και τις ατέλειες είναι το έξυπνο μακιγιάζ!!

Σίγουρα έχεις παρατηρήσεις ότι η τεχνική «less is more» δίνει στο πρόσωπό σου extra φρεσκάδα και αναδεικνύει τη φυσική σου ομορφιά. Απόφυγε λοιπόν να φορτώνεις υπερβολικά το πρόσωπό σου, ένταξε στην καθημερινή make up routine σου μερικά απλά tips & hacks και δες την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται…

Make Up

Το Contouring ήρθε και έκανε μεγάλο «μπαμ» στο μακιγιάζ! H τεχνική των φωτοσκιάσεων είναι εντυπωσιακή και ταιριάζει πολύ σε συγκεκριμένα πρόσωπα και περιστάσεις. Όμως κρύβει και έναν βασικό κίνδυνο. Όταν δεν ξέρεις να χτίσεις σωστά, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι τόσο «φορτωμένο» που να βαραίνει το πρόσωπο σου κάνοντας το να δείχνει κουρασμένο και άγριο.

Οι makeup artists, σαν από μηχανής θεοί, έβαλαν στη ζωή μας το φυσικό no-makeup look. Μη βιαστείς να σκεφτείς ότι αυτό σημαίνει καθόλου make up. Στην πραγματικότητα ισούται με  την επιλογή προϊόντων που είναι ανάλαφρα και αφήνουν το δέρμα να αναπνέει. Προϊόντα τα οποία κάνουν το πρόσωπο να λάμπει και να παραπέμπει σε μια juicy επιδερμίδα, σχεδόν ρευστή από την ενυδάτωση!

Πόσο Foundation βάζεις;

Είναι συνηθισμένη η σκέψη ότι «Όσες περισσότερες οι ατέλειες, τόσο περισσότερο foundation πρέπει να χρησιμοποιήσω». Ωστόσο, σύμφωνα με κορυφαίους makeup artists, η πολύ υψηλή κάλυψη και η υπερβολική ποσότητα φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα, γιατί τονίζουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Το παν είναι η Ενυδάτωση

Και ναι, είναι τόσο απλό: Φρόντισε το δέρμα σου να είναι καλά ενυδατωμένο. Χρησιμοποίησε λίγη ποσότητα από το foundation και άπλωσε το ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο, καλύπτοντας και πιθανές δυσχρωμίες.

*Extra hack: Δοκίμασε να αναμείξεις το foundation με λίγη ποσότητα από ένα face oil ή την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα. Με αυτό τον έξυπνο τρόπο πετυχαίνεις να χαρίσεις στο δέρμα σου την πολυπόθητη λάμψη, διατηρώντας το παράλληλα ενυδατωμένο.

Επαγγελματικό Foundation

Το επαγγελματικό foundation Infinity 16K από την Infinity σου δίνει την δυνατότητα να χτίσεις την κάλυψη που θέλεις. Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για το δέρμα, αδιάβροχο ελαφρύ αφήνοντας ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Ενώ το επαναστατικό Infinity Change Foundation περιέχει 5 μοριακά βάρη υαλουρονικού, πράγμα που σημαίνει υψηλή ενυδάτωση και φυσικό αποτέλεσμα! Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να διαλέξεις απόχρωση γιατί αυτορυθμίζεται στον τόνο της δικής σου επιδερμίδας.

infinity ladonna winter24 1

Blending

Το φρέσκο και νεανικό look εξαρτάται κυρίως από το πόσο καλό blending κάνεις στα προϊόντα που χρησιμοποιείς στην καθημερινή σου ρουτίνα! Είναι λοιπόν super σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη βάση και φροντίδα στα πινέλα που χρησιμοποιείς.

Σκιές Ματιών

Οι πολύ dark αποχρώσεις στα μάτια έχουν την τάση να αλλοιώνονται εύκολα τονίζοντας τις ρυτίδες στα μάτια. Απόφυγε τον συνδυασμό πολλών σκούρων αποχρώσεων ή εναλλακτικά διάλεξε ανοιχτές και φωτεινές αποχρώσεις συνδυάζοντας τες με ένα σκούρο eyeliner.

Χείλη

Η χρήση μολυβιών για τα χείλη δίνει ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Με την πάροδο των χρόνων, τα χείλη μας λεπταίνουν, πράγμα το οποίο σημαίνει πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στους τόνους που επιλέγουμε και τον τρόπο εφαρμογής τους.  

Διάλεξε ένα μολύβι στην απόχρωση του κραγιόν ή έναν τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν και πέρασε με ακρίβεια πάνω στη γραμμή των χειλιών. Με αυτό τον τρόπο οριοθετείς το πλαίσιο και το κραγιόν μένει σταθερό για πολλές ώρες και τα χείλη σου φαίνονται πιο μεγάλα και σαρκώδη.

Τα σκούρα καφέ κραγιόν συνήθως δείχνουν σκληρά πάνω στο πρόσωπο, ενώ οι nude- ροζ αποχρώσεις είναι πιο απαλές και δίνουν ένα πολύ καθαρό και φωτεινό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Η τελική πινελιά με ένα lip gloss δίνει ακόμη περισσότερη γλύκα!

Up my brows

Φρόντισε τα φρύδια σου ώστε να φαίνονται πλούσια κρατώντας τα όσο πιο κοντά στο natural look τους. Τα πλούσια και πυκνά φρύδια είναι αδιαμφισβήτητα σημάδια νεότητας στο πρόσωπό μας.

Το αγαπημένο μας μικρό θαυματουργό είναι το Infinity Up My Brows. Χτενίζει τα φρύδια σχηματίζοντας τα τέλεια, ανάλογα με το look που ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Δεν κολλάει και δημιουργεί το εφέ brow lamination κρατώντας το look natural και ακαταμάχητο!

Εφάρμοσε σήμερα κιόλας τα έξυπνα Tips που μόλις έμαθες και συνδύασε το αποτέλεσμα με το πιο πλατύ χαμόγελό σου…

Πηγή: infinitycosmetics.gr

Κεντρική φωτογραφία: halayalex on Freepik

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor