Πάγκος κουζίνας από Neolith: Συμβουλές από τον Παναγιώτη Λύγγα

neolith 12

Η κουζίνα είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός σπιτιού και παράλληλα ένας χώρος στον οποίο ξοδεύουμε πολλές ώρες καθημερινά, δημιουργώντας γαστρονομικά θαύματα για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο πάγκος της λοιπόν, θέλουμε να έχει αντοχή και να είναι τόσο ποιοτικός και καλαίσθητος, όσο και πρακτικός, για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας.

Η αγορά διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη γκάμα υλικών, το κάθε ένα από αυτά με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Υπάρχουν υλικά όπως ο χαλαζίας, ο γρανίτης, το μάρμαρο, ο ανοξείδωτος χάλυβας, ο βακελίτης και το ξύλο. Σ’ αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με ένα καινούριο, πρωτοποριακό υλικό, το Neolith.

Ο Παναγιώτης Λύγγας, με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των πάγκων κουζίνας, διαθέτει ήδη την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα τεχνικά μέσα για την επεξεργασία του Neolith και του ζητήσαμε να μας αναλύσει τα πλεονεκτήματά του.

neolith 3

«Πρόκειται για ένα καινοτόμο υλικό με μοναδικά χαρακτηριστικά, που κυριολεκτικά «λύνει τα χέρια» στη χρήση του πάγκου της κουζίνας. Έχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και υφές, που προσφέρουν απεριόριστες επιλογές στο design της κουζίνας.

Τα πλεονεκτήματά του είναι πολλά και σημαντικά. Αρχικά, έχει μεγάλη αντοχή στον πάγο, αλλά και στις υψηλές θερμοκρασίες. Μπορούμε να μεταφέρουμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας ή ένα ταψί από το φούρνο κατευθείαν πάνω στον πάγκο. Μπορούμε να κόψουμε τα λαχανικά, το κρέας ή τα φρούτα μας απευθείας πάνω στον πάγκο, καθώς το Neolith δεν χαράσσεται. Καθαρίζει πολύ εύκολα, είναι μη απορροφητικό και μη πορώδες, δεν καταστρέφεται από οξέα (π.χ. λεμόνι), δεν απελευθερώνει επιβλαβής ουσίες και είναι κατάλληλο για απευθείας επαφή με τρόφιμα.

Το Neolith είναι κατάλληλο και για εξωτερικούς χώρους, αφού είναι ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV, δεν περιέχει ρητίνες και δεν εκλύει επιβλαβής ουσίες στο περιβάλλον.

neolith 4

Αποτελείται από 100% φυσικά υλικά, μπορεί να ανακυκλωθεί και έχει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα».

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε πως το Neolith είναι ένα υλικό που μπορεί να καλύψει υψηλές απαιτήσεις και να χρησιμοποιηθεί απροβλημάτιστα για κάθε σας ανάγκη.

Η κουζίνα είναι από τους χώρους του σπιτιού που δεν ανακαινίζουμε συχνά, άρα θα πρέπει να κάνουμε τη σωστή επιλογή υλικών πριν προχωρήσουμε στην κατασκευή ή την ανακαίνισή της.

Μια επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της ΛΥΓΓΑΣ ΕΠΕ, είναι η κίνηση ματ για τη δημιουργία της κουζίνας των ονείρων σας!!

ΛΥΓΓΑΣ ΕΠΕ
Υψηλάντου 7, Πύργος
2621022391 - 6942017769 - 6947773057
[email protected]

neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-
neolith-

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ