Σκονς με καρύδια και κορν φλέηκς

Καλημέρα σας!!
 
Σήμερα η μέρα δικαιωματικά ανήκει στους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές που ξεκινούν ακόμα μια σχολική χρονιά, τους γονείς τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς.
 
Τα σχολεία μας είχαν αγιασμό, τα χτυποκάρδια ακούγονται πάνω από κάθε σχολείο, μαζί με τις γλυκές φωνούλες, τα γέλια, τις συζητήσεις μετά από το ξένοιαστο καλοκαίρι για φίλους, συμμαθητές, συναδέλφους!
 
Κάπου πίσω απ' όλα αυτά κρύβονται η αγωνία και ο προβληματισμός για το τί θα φέρει και το πώς θα κυλήσει αυτή η χρονιά!!!
 
Ξεκινάει ο αγώνας ...λοιπόν και μαζί οι επιτυχίες αλλά και οι αποτυχίες, τα τεστ, το διάβασμα, το τρέξιμο μέσα κι έξω από το σχολείο αλλά και όλες οι νέες εμπειρίες που θα αποτελέσουν τον πλούτο για μια ακόμη χρονιά.
 
Και μέσα σ' όλο αυτό το κλίμα, σήμερα (όπως και προχθές άλλωστε) τα μικρά, νόστιμα σκονς, πολύ υγιεινά και έτοιμα να προσφέρουν τη νοστιμιά και την ενέργειά τους έρχονται να δώσουν ακόμη μια πρόταση για το ταπεράκι ή τη σακουλίτσα του μικρού μαθητή και της μικρής μαθήτριας που βρίσκεται κάπου εκεί στο βάθος της τσάντας.
 
Μικρούλια και θρεπτικά θα γοητεύσουν τις μαμάδες με την ευκολία της παρασκευής τους και τους μικρούς μαθητές με τη νοστιμιά τους. 
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ