Σαλάτα με σπανάκι baby και παντζάρι

Μια συνταγή από το Taste of Life by Betty

Για τη γεύση αυτής της σαλάτας δεν το συζητώ , ούτε για τον διατροφικό της πλούτο…Το μόνο που έχω να επισημάνω επιπλέον  είναι ότι αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων της σαλάτας αυτής μου φτιάχνει τη διάθεση και με γεμίζει θετική ενέργεια. Είναι το βαθύ πράσινο του σπανακιού και το λαμπερό ρουμπινί του παντζαριού που ταιριάζουν απίστευτα. Τα καρύδια και το τυρί φέτα…απλά συμπληρώνουν την απόλαυση.

Υλικά:

200 γρ. Σπανάκι baby

2 βολβούς βρασμένου παντζαριού

100 γρ. Τυρί φέτα

1 χούφτα χοντροτριμμένα καρύδια

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Ξύδι βαλσαμικό

Λίγη κρέμα βαλσαμικού για την επιφάνεια

Εκτέλεση:

Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φύλλα σπανακιού. Τα τοποθετούμε σε σαλατιέρα. Κόβουμε τους βολβούς σε μεγάλους κύβους και τους προσθέτουμε κι αυτούς. Προσθέτουμε κι όλα τα υπόλοιπα υλικά (αλάτι, λάδι και ξύδι κατά βούληση) και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά κι οι χυμοί τους.

Τελειώνοντας προσθέτουμε λίγη κρέμα βαλσαμικού στην επιφάνεια!

Καλή όρεξη

Βρείτε περισσότερες συνταγές στο Taste of Life by Betty 

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Ευπρεπές Cooking & Decor