Σουτζουκάκια φούρνου με σάλτσα αμυγδάλου

Μια βαθιά ανάσα, λοιπόν και... δική σας σήμερα μια υπέροχη συνταγή για νοστιμότατα σουτζουκάκια με δύο είδη κιμά και μια καταπληκτική σάλτσα που έφτιαχνε η γιαγιά μου και η μόνη σύγχρονη προσθήκη της είναι τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.
 
Και για να ακριβολογώ έκανα και μια ακόμη μικρή, τόση δα... παρεμβασούλα και αντί για απλό κρασόξιδο που χρησιμοποιούσε, έβαλα ένα ωραιότατο λευκό μπαλσάμικο που εκτός από τη γεύση του ξιδιού της χάρισε και μια ...ευγένεια, την έκανε πιο ντελικάτη!!!
 
Ο συνδυασμός δυόσμου και αμύγδαλου μαζί με το μπαλσάμικο χαρίζουν μια καταπληκτική επίγευση στη συγκεκριμένη σάλτσα και μιαν απίστευτη νοστιμιά στα σουτζουκάκια που χάνονται μέσα στην αμυγδαλένια λιμνούλα.
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

https://www.facebook.com/sotiris.vendras

ΑΝΑΓΝΩΠΟΥΛΟΙ FARM