Τάρτα με ζαμπόν και ντομάτα χωρίς ζύμη

Μια τάρτα, ξεχασμένη!
 
Δεν την είχα τιμήσει ποτέ!! Δεν την είχα φτιάξει ποτέ (αν και δεν είναι η μόνη)!!
 
Δεν την είχα γευτεί ποτέ!!
 
Κι όμως υπήρχε εκεί μέσα στο τετράδιο, έχοντας στη διπλανή σελίδα μια συνταγή που, συχνά πυκνά την γευόμαστε!!
 
Πώς και γιατί;;; Για έναν πολύ απλό λόγο!!!
 
Υπήρχε η συνταγή αλλά δεν είχα λεπτομέρειες κι έτσι ...ούτε που γύριζα να την κοιτάξω την ...καημένη!!!
 
Μέχρι που... το μάτι μου έπεσε στον τίτλο της... "τάρτα χωρίς ζύμη"... ομελέτα, σκέφτηκα!!!
 
Αυτή τη φορά όμως η νεραϊδούλα της γεύσης είχε αποφασίσει να με κάνει να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη τάρτα!
 
Έτσι ... η συνταγή διαβάστηκε πολύ προσεκτικά όπως αρμόζει σε κάθε συνταγή άσχετα με την προέλευσή της και μετά από μυστική συννενόηση  με το ...ψυγείο που μου έδωσε την ευλογία του μια και είχε όλα τα σχετικά... άρχισε η επέλαση στην κουζίνα!!!
 
Ζαμπόν και γκούντα τρίφτηκαν στον τρίφτη από τη χοντρή πλευρά, φέτα θρυμματίστηκε, δυό ντομάτες κόπηκαν σε κύβους, το αλεύρι με το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τα αυγά όρμησαν μέσα στο μπολ για να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους στο πεδίο της γεύσης.
 
Μοσχοκάρυδο και μπαχάρι αρωμάτισαν το μίγμα κι όλα μαζί μπήκαν γρήγορα στο ταψί. 
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

https://www.facebook.com/sotiris.vendras

ΑΝΑΓΝΩΠΟΥΛΟΙ FARM