Άλειμμα (Dip) με αβοκάντο καρύδια και σκόρδο

Στον απόηχο της 25ης Μαρτίου και με την ευκαιρία της σκορδαλιάς που κάποιοι στο τριώροφο δεν αγαπούν και τόσο, έφτιαξα ένα dip με αβοκάντο, μοσχολέμονο  (δηλαδή lime) που λατρεύω με λίγο σκόρδο αλλά και καρύδια.
 
Η συνταγή μου βασίστηκε στην ιδέα της σκορδαλιάς με ψωμί και καρύδια και δεν το μετάνιωσα.
 
Το άλειμμα με το αβοκάντο έγινε ανάρπαστο, ειδικά, από όσους δεν ήταν σκληροπυρηνικοί  της σκορδαλιάς.
 
'Ετσι, σήμερα και μετά την επιτυχημένη γευστική δοκιμή, σας παρουσιάζω το ιδιαίτερο αυτό άλειμμα με το αβοκάντο που έχει τη δυνατότητα να γίνει και πιο σκορδάτο, αυξάνοντας το σκόρδο, δηλαδή να γίνει μια σκορδαλιά με αβοκάντο και καρύδια.
 
Ο άνηθος είναι ακριβώς αυτό που λέμε "το κερασάκι στην τούρτα" μια και του χαρίζει επιπλέον άρωμα και νοστιμιά.
 
Διαβάστε περισσότερα στο Tantekiki.blogspot.com

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor