LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|12
2023
11:36

Άγρια επίθεση 30 ανηλίκων σε μαθητές στο Καλαμάκι – Δύο τραυματίες και τέσσερις συλλήψεις, κουκουλοφόροι οι δράστες

Οι δράστες πλησίασαν τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια και, χωρίς σοβαρή αφορμή, επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές – Χτυπούσαν ανήλικο ακόμη και μέσα σε σούπερ μάρκετ όπου έτρεξε να προφυλαχτεί

Ανησυχητική κλιμάκωση στο φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων δείχνει το τελευταίο περιστατικό στο Καλαμάκι, όπου ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε βίαια σε παρέα συνομηλίκων τους και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο.

Αυτή τη φορά οι δράστες ήταν πολύ περισσότεροι από τα θύματα της επίθεσης, ενώ φρόντιζαν να έχουν καλυμένα τα χαρακτηριστικά τους. Δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν, ο ένας μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 20:30 της Παρασκευής (15/12) στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι. Η πλατεία είναι το πιο πολυσύχναστο κομμάτι της περιοχής και βρίσκεται ανάμεσα σε σχολεία και το γήπεδο μπάσκετ, ενώ εκεί υπάρχει και το ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη».

Ομάδα ανηλίκων με κουκούλες κινήθηκε κατά παρέας με τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια από τον Άλιμο.

Η παρέα καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραϊσκάκη, αναφέρει το notia.gr, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών. Τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, καθώς φαίνεται να είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους από τον γειτονικό δήμο.

Πριν προλάβουν οι μαθητές να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Οι κουκουλοφόροι, που φορούσαν σκληρά γάντια μηχανής, χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τους τρεις ανήλικους, ηλικίας 14 ετών. Άλλοι από την παρέα προσπάθησαν να φύγουν προς τη λεωφόρο Ιωνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους αναμέσα στα αυτοκίνητα.

Ένα από τα αγόρια χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», τραυματισμένο ελαφρά στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Είχε τρέξει να κρυφτεί σε σούπερ μάρκετ, αλλά τον κυνήγησαν και τον χτυπησαν μέσα στο κατάστημα.

Άλλος ένας από την παρέα κατάφερε να γλιτώσει, επειδή ήταν κοντά στο σπίτι του.

Κάτοικος της περιοχής, που είδε όσα συνέβησαν, είπε στο notia.gr, ότι οι δράστες «δεν πτοήθηκαν από την παρουσία μου. Ήταν πολλοί και εμφανίστηκαν ξαφνικά. Χτυπούσαν τα παιδιά και τους κυνηγούσαν στην Ιωνίας».

Οι μαθητές είπαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν και αυτοί ανήλικοι από την Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις από τους δράστες, ηλικίας 14 με 16 ετών που κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα.

Εν τω μεταξύ, οι γονείς των θυμάτων της επίθεσης δηλώνουν ότι θα υποβάλουν μήνυση και θα ζητήσουν από τους αστυνομικούς, να ελέγξουν το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.

Πηγή: protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor