Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αυτοδιοίκηση

Μαρίνος: Τώρα οι δήμαρχοι της Ηλείας στον πρωθυπουργό

Μαρίνος: Τώρα οι δήμαρχοι της Ηλείας στον πρωθυπουργό
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Με αφορμή τη «Σιωπή των αμνών» που επιδεικνύουν οι Βουλευτές - Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πηνειού

Την άμεση σύγκληση των Δημοτικών Συμβουλίων του Νομού Ηλείας και επίδοση των αποφάσεών τους στη Κυβέρνηση, με επίσκεψη των 7 δημάρχων στον πρωθυπουργό και τους αρμοδίους του κυβερνητικού σχήματος, προτείνει ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πηνειού, με αφορμή τις εξελίξεις για το μέλλον των Πανεπιστημιακών τμημάτων της Ηλείας, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ο σταυρός του διαρκούς μαρτυρίου της Ηλείας, που λέγεται αποκλεισμός και απομόνωση από τον αναπτυξιακό χάρτη της χώρας, δεν θεραπεύεται με τη ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ, που επιδεικνύεται από τους Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους μας.

Προτείνω άμεση σύγκληση των Δημοτικών Συμβουλίων του Νομού και επίδοση των αποφάσεών τους στη Κυβέρνηση με επίσκεψη και των επτά Δημάρχων στο πρωθυπουργό και στους αρμοδίους του κυβερνητικού σχήματος. Έτσι μόνο μπορούμε ν' ανατρέψουμε τη κατάσταση που ήδη δρομολογήθηκε και αφορά στην εξαφάνιση των Πανεπιστημιακών σχολών από την Ηλεία.

Με τη στάση τους οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη παράταξή τους και κυρίως αδικούν το τόπο μας. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Πηνειού θα συνεδριάσει κατεπειγόντως και θα λάβει αποφάσεις που είναι προς το συμφέρον του τόπου και όχι του ενός εκάστου. Ο πρωθυπουργός, αφού ενημερωθεί υπεύθυνα, είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρει το ζήτημα πάνω του»

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας