Ακόμη ένα τροχαίο προστίθεται στη μεγάλη λίστα ατυχημάτων που σημειώνονται στην περιοχή Λάπατο στον Πύργο. Αγροτικό αυτοκίνητο που κινούταν επί της οδού Προύσης συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο φορτηγό επί της οδού Ζαίμη.
Αν και η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, δεν σημειώθηκε τραυματισμός των οδηγών, παρά μόνο μεγάλες υλικές ζημιές των οχημάτων και κυρίως του αγροτικού.
Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Στο σημείο έφτασαν αμέσως άντρες της Τροχαίας και διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι, καθώς σε όλα τα σημεία των διασταυρώσεων, σημειώνονται πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα, λόγω μεγάλης ταχύτητας που αναπτύσσουν οδηγοί και μη συμμόρφωσης τους στις πινακίδες σήμανσης.