Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Κακουργηματική δίωξη για απιστία στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου

Κακουργηματική δίωξη για απιστία στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ILIALIVE.GR
Αφορά τη διοίκηση της περιόδου 2014-2019
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Σε απολογία κλήθηκαν τα άτομα που απάρτιζαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, της περιόδου 2014-2019, από την Ανακρίτρια Ηλείας, μετά την δίωξη που έχει ασκηθεί σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του ΝΠΔΔ.

Η κλήση για τους κατηγορούμενους επιδόθηκε πριν λίγες ημέρες και την περασμένη Πέμπτη, κλήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το αδίκημα αφορά σε προκληθείσα ζημιά που υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Να θυμίσουμε πως το θέμα είχε έρθει στην επιφάνεια μετά τις καταγγελίες που είχαν κάνει για κακοδιαχείριση ο τότε επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Αντωνακόπουλος, καθώς και ο τότε Γενικός Γραμματέας του δήμου Πύργου και δικηγόρος, Χάρης Αντύπας.

Το διάστημα που ακολούθησε των καταγγελιών που έγιναν το 2018, υπήρξε διερεύνηση τους, από τις Εισαγγελικές Αρχές, που τελικά άσκησαν δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της απιστίας.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος