Εκτός από την οδό Κοκκίνου που θα παραμείνει κλειστή από σήμερα μέχρι την Παρασκευή για εργασίες ασφαλτόστρωσης, ο Δήμος Πύργου προχωρά σε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης στο πλαίσιο εργασιών βελτίωσης της οδικής ασφάλειας.
Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 19:00 θα παραμείνουν κλειστά τμήματα των οδών Μητροπολίτη Αντωνίου, Γερμανού και Ερμού, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών.
Ειδικότερα, η κυκλοφορία θα διακοπεί:
- Στην οδό Μητροπολίτη Αντωνίου, από την οδό Τάση Καζάζη έως τη συμβολή των οδών Γερμανού και Ερμού.
- Στην οδό Γερμανού, από την οδό Καπετάν Γιώργη έως τη συμβολή με την οδό Ερμού.
- Στην οδό Ερμού, από τη συμβολή με την οδό Γερμανού έως τις οδούς Κολοκοτρώνη και Μητροπολίτη Αντωνίου.
Επιπλέον την Κυριακή 21 Ιουνίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί των οδών: Ερυθρού Σταυρού- από συμβολή με οδό Πύργου Κατακόλου έως κόμβο προς Καταραχίου – Αγιάς Μαρίνης- για το διάστημα 06.00 πμ έως 11.00 πμ για να εκτελεστούν, επίσης, εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων των πεζών




























