Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Κόσμος

Βρετανία: «Ανοιχτό» το Εργατικό Κόμμα για νέο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας

Βρετανία: «Ανοιχτό» το Εργατικό Κόμμα για νέο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Οι σκωτσέζοι ψηφοφόροι θα υποστηρίξουν την ανεξαρτησία τους από τη Βρετανία σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα, το οποίο θέλουν να διεξαχθεί εντός των επόμενων δύο ετών, δείχνει δημοσκόπηση

Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας θα πρέπει να επιτρέψει στη Σκωτία τη διεξαγωγή ενός νέου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της, αν το σκωτσέζικο κοινοβούλιο ψηφίσει υπέρ της πραγματοποίησής του, δήλωσε σήμερα ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας στο κόμμα.

Ο Τζον Μακντόνελ σημείωσε σε εκδήλωση στην οποία παρέστη στο περιθώριο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Εδιμβούργου ότι το κόμμα του δεν θα πρέπει να προσπαθήσει να εμποδίσει τη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, γράφει η Guardian, η οποία επικαλείται τις δηλώσεις του.
"Δεν θα πρέπει να εμποδίσουμε κάτι τέτοιο. Θα αφήσουμε τον λαό της Σκωτίας να αποφασίσει. Αυτό είναι δημοκρατία", σημείωσε ο Μακντόνελ, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα.

Οι σκωτσέζοι ψηφοφόροι θα υποστηρίξουν την ανεξαρτησία τους από τη Βρετανία σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα, το οποίο θέλουν να διεξαχθεί εντός των επόμενων δύο ετών, δείχνει δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα και η οποία δίδει μια ένδειξη ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να καταρρεύσει λίγο μετά την αποχώρησή του από την ΕΕ.
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος