Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Κόσμος

Βρετανικές εκλογές: Τζόνσον και Κόρμπιν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο τελευταίο ντιμπέιτ

Βρετανικές εκλογές: Τζόνσον και Κόρμπιν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο τελευταίο ντιμπέιτ
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στις 22:30 ώρα Ελλάδας στο BBC - Εάν κερδίσει ο Τζόνσον στις 12 Δεκεμβρίου, η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου

Έξι ημέρες πριν από τις βρετανικές εκλογές, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο αποψινό ντιμπέιτ με τους Μπόρις Τζόνσον και Τζέρεμι Κόρμπιν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 22:30 ώρα Ελλάδας στο BBC, με το θέμα του Brexit να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Λίγες ώρες πριν από την τηλεμαχία, ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν εξαπέλυσε επίθεση στον Βρετανό πρωθυπουργό και ηγέτη των Συντηρητικών με αφορμή το Brexit.
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το κόμμα του Τζόνσον, οι Τόρις, προηγείται των Εργατικών από δέκα έως δώδεκα μονάδες.

Εάν κερδίσει ο Τζόνσον στις 12 Δεκεμβρίου, η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα επιδιώξει να θέσει σε ισχύ μια εμπορική συμφωνία με το μπλοκ έως τα τέλη του 2020.

Ο Κόρμπιν εξαπέλυσε σήμερα επίθεση στον Βρετανό πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντας τις υποσχέσεις του «απάτη» και λέγοντας ότι η συμφωνία του για το Brexit θα είναι απλά το ξεκίνημα «επίπονων διαπραγματεύσεων και αθετημένων υποσχέσεων».
Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας