Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Ποδόσφαιρο

Πανηλειακός: Ο “Πυρσός” έσβησε...

Πανηλειακός: Ο “Πυρσός” έσβησε...
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Μια περίοδος 3,5 ετών κλείνει για τον Πανηλειακό, η περίοδος όπου τα ηνία ανέλαβε η κίνηση “Πυρσός”. Σε αυτό το διάστημα ο Πανηλειακός βγήκε από το αδιέξοδο το οποίο είχε περιέλθει και έφτασε απο το τοπικό στη Γ΄εθνική. Στη γενική συνέλευση της Τρίτης ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Γιαννακόπουλος παρουσία του προέδρου Χρήστου Χήτου, ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που ήταν γνωστό εδώ και καιρό.

Παρόντες ήταν περίπου 30 φίλοι της ομάδας με αναγνωρισμένο ενδιαφέρον για αυτή και πλέον αναζητείται η διάδοχη κατάσταση για τη νέα διοίκηση. Κατά πληροφορίες, ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ένας επιχειρηματίας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Σε ότι αφορά την ανάμειξη στα διοικητικά του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού Ζαχάρως Γιώργου Μπάδα, ο ίδιος φέρεται να είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει στην ανόρθωση της ομάδας, όμως με τη στήριξη και άλλων οικονομικών παραγόντων. Ο ίδιος διέγνωσε απο την κατάσταση που έχει αποτυπώσει πως ο Πανηλειακός έχει πρόβλημα, το οποίο για να λυθεί απαιτείται γενναίες και προσεκτικές επιλογές.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24