Γευση…γνωσία & αυτό το Πάσχα, γιατί η ζωή είναι στιγμές & γεύσεις...

mylona intro

Το Πάσχα σχεδόν έφτασε και η καθιερωμένη βόλτα για ψώνια στη Γευση…γνωσία, είναι στις πρώτες κιόλας γραμμές της λίστας με τα Things to do!!

Η Διονυσία Μυλωνά αγαπά να μας κακομαθαίνει όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και επιλέγει να μας προσφέρει προϊόντα, που διακρίνονται για την αισθητική και την ποιότητά τους!!

Η Γευση…γνωσία με τα καλούδια της, έχει τον τρόπο να κάνει την κάθε μέρα γιορτή και να εξιτάρει τη γεύση και την όσφρησή μας…

Οι φρεσκότατοι ξηροί καρποί, τα αποξηραμένα φρούτα και οι μπάρες δημητριακών γι’ αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους, οι μοσχομυρωδάτοι καφέδες, οι μικρές, σοκολατένιες μπουκιές απόλαυσης σε διάφορες γεύσεις, αλλά και οι υπέροχες προτάσεις δώρων και οι ιδιαίτερες κούπες, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που θα βρούμε καθημερινά στη Γευση…γνωσία.

mylona easter23

Τα ποτά της  πολυβραβευμένης Ποτοποιίας Μυλωνά και ειδικά τα τοπικά παραδοσιακά λικέρ της, είναι μια ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων που θα βρούμε στη Γευση…γνωσία όλο το χρόνο και θα συντροφέψουν ευχάριστα τις μέρες και τις νύχτες μας!!

Γι’ αυτό το Πάσχα μας περιμένουν στην Γευση…γνωσία μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες, σοκολατένιες φιγούρες και αυγά ιδιαίτερα διακοσμημένα, τα αγαπημένα σοκολατάκια – πασχαλίτσες, καθώς και εποχιακά είδη διακόσμησης και είδη δώρων.

Πάσχα στη Γευση…γνωσία και φέτος, λοιπόν, γιατί η ζωή είναι στιγμές & γεύσεις... 

mylona 1

mylona 2

mylona 3

mylona 4

mylona 5

mylona 6

gefsignosia easter23 2new

Κείμενο: Ρωμαίου Θεώνη

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo