Color trends: Η αποθέωση του μπλε & του λευκού

Blue white unsplash

Γράφει η Θεώνη Ρωμαίου

Λευκό και ναυτικό μπλε… τα χαρακτηριστικά χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού που αποθεώνουν οι interior designers ολόκληρου του πλανήτη, όπως και οι πολύ κοντινές τους αποχρώσεις του πάγου ή της άμμου, αλλά και το πιο ανοιχτό γαλάζιο – γαλαζοπράσινο.

Μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά μεταξύ τους, αλλά ακόμη και το κάθε ένα τους  ξεχωριστά, αποτελούν διαχρονικές επιλογές για κάθε style διακόσμησης.

Για παράδειγμα, η προσθήκη  χρυσών ή ασημί λεπτομερειών δίνει μια πιο elegant νότα, ενώ τα ψάθινα και macramé αντικείμενα ή τα χαλιά από γιούτα δημιουργούν ένα πιο boho αποτέλεσμα.

Το μπλε και το λευκό χρώμα είναι must στην καλοκαιρινή διακόσμηση και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κυριολεκτικά παντού:  σε έπιπλα, σε τοίχους, σε ριχτάρια, σε κουρτίνες, σε διακοσμητικά, σε κλινοσκεπάσματα… 

Όπου κι αν τα επιλέξεις, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, το αποτέλεσμα θα είναι all time classic και θα νιώσεις μονομιάς την αύρα του χώρου να αλλάζει, λες και φύσηξε θαλασσινό αεράκι!!

Και μη σκεφτείς καθόλου το κλασικό «Μα τι θα κάνω τον χειμώνα;; Θα αλλάξω πάλι όλη τη διακόσμηση του σπιτιού;».

xalikias 1130x300 s22

Ακόμη και το χειμώνα με κάποιες μικρές αλλαγές και με προσεκτική επιλογή υφασμάτων και υλικών, παρά την ψυχρότητα των 2 χρωμάτων, μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικά «ζεστό» αποτέλεσμα…

Αυτή είναι η στιγμή για να εντάξετε το μπλε και το λευκό στη διακόσμηση σας!!

Πάρτε ιδέες από τα παρακάτω deco trends του Pinterest και τολμήστε το…

xanthoulis s23

Προτάσεις διακόσμησης: Pinterest

Κεντρική φωτογραφία: orva studio on Unsplash 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo