Το νεσεσέρ των διακοπών σου από την Infinity Cosmetics

summer makeup freepik intro

Ετοιμάζεσαι για διακοπές και το κεφάλαιο «βαλίτσα» μοιάζει με εξίσωση για γερούς λύτες; Η λύση είναι απλή και βασίζεται στον εξής κανόνα: The art of simplicity! Επανάλαβε μαζί μου τους κανόνες του ανάλαφρου καλοκαιριού και πάμε να ετοιμάσουμε παρέα το νεσεσέρ σου για να βεβαιωθώ πως τουλάχιστον εκεί θα ακολουθήσεις τους «κανόνες»:

#1 Δε θα πάρω περισσότερα από ένα outfit ανά ημέρα διακοπών.

#2 Δε θα πω ούτε μία φορά «Ναι, αλλά εάν τελικά το χρειαστώ;» κοιτάζοντας το φόρεμα που αγόρασα πριν 4 χρόνια με το ταμπελάκι του ακόμη να κρέμεται.

#3 Δε θα σπαταλήσω περισσότερη από μισή ώρα για την ετοιμασία της βαλίτσας.

#4 Δε θα πάρω περισσότερα από 6 Beauty Products, όσο Infinity Addicted κι αν είμαι.

Ας αρχίσουμε!

Οι υψηλές θερμοκρασίες και η έκθεση στον ήλιο (επ! μην ξεχάσεις το αντιηλιακό σου!) κάνουν το δέρμα μας να αφυδατώνεται το καλοκαίρι περισσότερο απ’ ό, τι τον χειμώνα, προκαλώντας τοπικές ξηροδερμίες και πολλές φορές μια θαμπή όψη. Γι’ αυτό το λόγο, φροντίζουμε το μακιγιάζ μας να είναι ελαφρύ, να βασίζεται στα απαραίτητα και να αναδεικνύει το sunkissed δέρμα μας, που με τόσο κόπο έχουμε κατακτήσει.

Ο αριθμός 6 είναι ο μαγικός αριθμός της μεγάλης Βίβλου του καλοκαιρινού μακιγιάζ. Ποιες είμαστε εμείς για να απιστήσουμε;

6 προϊόντα, σε travel size* συσκευασία, για να τα μεταφέρεις χωρίς προβληματισμούς ακόμη και στο αεροπλάνο, είναι ό, τι χρειάζεσαι για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

summer makeup freepikImage by lookstudio on Freepik

Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!

6. Infinity Make Up 16K: Το Make Up μας είναι η βάση μας. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεσαι ένα σταθερό και ανθεκτικό στο νερό προϊόν, Oil Free, με ματ τελείωμα για να αποφύγεις την ανεπιθύμητη γυαλάδα που θα προκαλέσει η πιθανή εφίδρωση. Το Infinity 16K είναι το Make Up που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση που επιτρέπει στο δέρμα σου να αναπνέει, καλύπτει τις ατέλειες φυσικά χωρίς υπερβολές στο τελικό αποτέλεσμα και δημιουργεί μια αίσθηση φυσικού φίλτρου για ένα ομοιόμορφο, ελαφρύ μακιγιάζ. Είναι το πρώτο που μπαίνει στο νεσεσέρ μας και βγαίνει μόνο όταν έρθει η ώρα πετάξουμε την ανακυκλώσιμη συσκευασία του!

5. Infinity Cheek To Kiss Ρουζ: Αμέσως μετά, τη θέση του στο νεσεσέρ σου βρίσκει -φυσικά- το ρουζ. Προτίμησε μια bronze απόχρωση, όπως είναι Cheek To Kiss Ρουζ 3 Bitter Cocoa για να ενισχύσεις το χρώμα που έχεις ήδη πάρει, δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς πως ρουζ δεν βάζουμε μόνο στο μάγουλα. Πέρασε το πινέλο σου ελαφρά στους κροτάφους και στην περιοχή του ντεκολτέ για μια ολοκληρωμένη εικόνα.

4. Infinity Liquid Highlighter Fluid Diamonds: Σε ένα «ήσυχο» μακιγιάζ, μια μικρή δόση λάμψης είναι απαραίτητη για να αναδείξει το συνολικό αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα για το αγαπημένο σε όλες μας, Highlighter. Λίγες σταγόνες αρκούν για να φωτίσουν το πρόσωπό σου και να δώσουν στο μακιγιάζ σου μια chic-rock πινελιά. Η υγρή μορφή του Fluid Diamonds κάνει την εφαρμογή του ακόμη πιο εύκολη, ενώ η παρουσία του υαλουρονικού οξέως εξασφαλίζει την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου που τόσο έχεις ανάγκη την περίοδο του καλοκαιριού.

Tip: Επειδή όπως θα διαπιστώσεις σε αυτό το νεσεσέρ δε θα βάλουμε σκιά ματιών, μπορείς να απλώσεις μια μικρή ποσότητα από το highlighter στο άνω κινητό βλέφαρο, μετατρέποντάς το σε σκιά!

3. Infinity Mascara Blacking Waterproof: Το απαραίτητο «όπλο» για ένα magnetic βλέμμα είναι η mascara, γι’ αυτό δε μπορεί να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ- ούτε από το χειμερινό, εδώ που τα λέμε. Διάλεξε την Infinity Blacking Waterproof η οποία έχει όλα όσα χρειάζεσαι: Δίνει όγκο, είναι ανθεκτική στο νερό, φεύγει εύκολα με το ντεμακιγιάζ χωρίς να ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες σου, είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε, διατηρώντας την ανθεκτικότητα των βλεφαρίδων, έχει τέλεια υφή! Τι άλλο θέλεις;

2. Infinity Gloss: Η τελευταία πινελιά είναι στα χείλη και είναι αυτή που θα δώσει το tricky στοιχείο στο μακιγιάζ σου. Τι πιο φρέσκο από ένα μακιγιάζ που ολοκληρώνεται με όμορφα, ζουμερά χείλη; Εδώ θα σου επιτρέψω εκτός από το αγαπημένο σου χρώμα- εγώ ψηφίζω το Infinity Lip Gloss Glossy 4 Coral γιατί όπως και να το κάνουμε είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα που θα ταιριάξει με όλα σου τα outfits- να πάρεις και το Infinity Glossy Pumping Ice για τις ημέρες που θα θελήσεις να παίξεις συνολικά σε πιο nude τόνους, δίνοντας μόνο λάμψη.

1. Infinity Micellar Water Hydro: Μπορεί το μακιγιάζ να υπάρξει χωρίς το ντεμακιγιάζ; Όχι, φυσικά! Γι’ αυτό το τελευταίο προϊόν που θα προσγειωθεί στο νεσεσέρ σου είναι το Infinity Micellar Water Hydro που θα αφαιρέσει το μακιγιάζ σου με μία κίνηση χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα σου, θα σε ενυδατώσει κάνοντας ταυτόχρονα βαθύ καθαρισμό χάρη στην αποκλειστική, εμπλουτισμένη με κάρβουνο λαχανικών φόρμουλα και θα σε απαλλάξει από περιττές διαδικασίες, καθώς δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

*Φροντίσαμε η συσκευασία μας να έχει επαρκή ποσότητα για τις ανάγκες σου, το Micellar μας είναι το μοναδικό από τα προϊόντα που σου προτείναμε, του οποίου η συσκευασία δεν είναι travel size.

infinity neseser

Κεντρική φωτογραφία: haritanita on Freepik

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo