Χριστουγεννιάτικα δώρα & προτάσεις από το “Δια Χειρός”

850 7460

Η γιορτή που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι έφτασε και η μαγεία των Χριστουγέννων μας έχει συνεπάρει.

Όλοι ερχόμαστε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας, περνάμε όμορφες στιγμές και φυσικά ανταλλάσσουμε δώρα…

Κάποιοι αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν την λάμψη των ημερών και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, προσφέροντας το κλασικό μονόπετρο και άλλοι πάλι απλώς να δείξουν την αγάπη τους προσφέροντας ένα κόσμημα, το οποίο θα θυμίζει για πάντα την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Δεν είναι λίγοι επίσης όσοι επιλέγουν ένα εντυπωσιακό γούρι που θα φέρει τύχη στον παραλήπτη του για το νέο έτος. 

Το κατάστημα Δια Χειρός, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, χρόνια τώρα αποτελεί την ιδανική λύση, για ανάλογες επιλογές, με προτάσεις για όλες τις ηλικίες, όλα τα φύλα και όλα τα βαλάντια.

850 7386

Σε έναν ιδιαίτερα ευχάριστο χώρο και την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Ιωάννα Αλεξανδροπούλου, πάντα πρόθυμη να σας διευκολύνει να καταλήξετε στην ιδανικότερη επιλογή, μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακές χειροποίητες προτάσεις, από χρυσό και ασήμι, για άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Πολύτιμα κοσμήματα για ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως δώρα αρραβώνα, αλλά και προσιτές επιλογές προκειμένου να μην αφήσετε κανέναν παραπονεμένο αυτές τις γιορτές.

Από σκουλαρικάκια με αγαπημένα cartoons για τις μικρές κυρίες, μέχρι κεχριμπαρένια κομπολόγια για τους λίγο μεγαλύτερους κυρίους.

Εντυπωσιακά ανδρικά και γυναικεία ρολόγια, κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν τις γιορτινές σας εμφανίσεις και γούρια για το νέο χρόνο μπορούν να καλύψουν τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αλλά και τα δώρα σας.

Οι επιλογές πραγματικά πολλές και φυσικά ότι επιλέξετε συνοδεύεται από τις ευφάνταστες συσκευασίες, που από μόνες τους αρκούν για να κλέψουν τις εντυπώσεις…

z
z
z
z
z
z
z
z
z
z
z

ninagold xmas23nea

Δια Χειρός

28ης Οκτωβρίου 18, Πύργος (Κεντρική πλατεία)

2621036988

e-shop: ninagold.gr

Instagram: ninagold_

Facebook: Δια χειρός (Nina gold)

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Στασινόπουλος Fruits

VENDRAS STYL - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ