Peach Fuzz: Το χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου τη σεζόν SS 2024

peach fuzz intro

Ρομαντικό και εκλεπτυσμένο, σχεδόν ποιητικό, με μια αίσθηση κλασικού vintage αλλά ταυτόχρονα τόσο φρέσκο και νεανικό, το χρώμα της χρονιάς για το 2024 σύμφωνα με την Pantone έχει κλέψει ήδη τις καρδιές μας. Κυρίες και κύριοι… το Peach Fuzz!!

Μια εγκάρδια και ελκυστική ροδακινί απόχρωση, που φωλιάζει ανάμεσα στους τόνους του πορτοκαλί και του ροζ, ελαφρώς αισθησιακή, που δημιουργεί την αίσθηση καλοσύνης και τρυφερότητας, μεταδίδοντας ένα μήνυμα φροντίδας και συνεργασίας. Μια ζεστή, βελούδινη απόχρωση που υπογραμμίζει την επιθυμία μας για συντροφικότητα και ηρεμία. Το Peach Fuzz εμπνέει το ανήκειν και δημιουργεί έναν αέρα στοργής και ασφάλειας, προσφέροντάς μας έναν χώρο να είμαστε, να νιώθουμε και να μας θεραπεύουμε.

Γράφει η Θεώνη Ρωμαίου

Η Pantone, που φέτος γιορτάζει την 25η επέτειο της πρωτοβουλίας «Χρώμα της Χρονιάς», αποδίδει την επιλογή της στην εσωτερική γαλήνη που αποπνέει η συγκεκριμένη απόχρωση, προσδίδοντάς της μια σειρά από συναισθήματα.

«Αντλώντας άνεση από το Peach Fuzz μπορούμε να βρούμε τη γαλήνη μέσα μας, επηρεάζοντας την ευημερία μας. Μια ιδέα όσο και ένα συναίσθημα, το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz αφυπνίζει τις αισθήσεις μας στην παρήγορη παρουσία της αφής και της ζεστασιάς. Ευαίσθητο αλλά γλυκό και ευάερο, το Peach Fuzz παραπέμπει στον νεοτερισμό. Ενώ επικεντρώνεται στην ανθρώπινη εμπειρία του εμπλουτισμού και της φροντίδας του μυαλού, του σώματος και της ψυχής είναι επίσης ένα ήσυχα εκλεπτυσμένο και σύγχρονο ροδακινί χρώμα με βάθος, του οποίου η απαλή ελαφρότητα είναι συγκρατημένη αλλά εντυπωσιακή, φέρνοντας καθαρή ομορφιά στον ψηφιακό κόσμο. Ποιητικό και ρομαντικό, καθαρός τόνος ροδακινί με vintage ατμόσφαιρα, το Peach Fuzz αντανακλά το παρελθόν μέσα από μια ανανεωμένη σύγχρονη ατμόσφαιρα» αναφέρει στην περιγραφή του χρώματος η εταιρεία.

Από το 1999, η Pantone όχι μόνο έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό ανά τον κόσμο, που κάθε χρόνο αδημονεί για την ανακοίνωση του νέου χρώματος της χρονιάς, αλλά με έναν τρόπο έχει καταφέρει να εμπλακεί στην σχεδιαστική κοινότητα και να επηρεάζει τις τάσεις του interior design και των μεγάλων οίκων μόδας. Συνδυάζει την επιστήμη με το συναίσθημα του χρώματος και αποτελεί πηγή έμπνευσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στιγμιότυπα από τις πιο πρόσφατες «Εβδομάδες Μόδας» επιβεβαιώνουν πως το Peach Fuzz έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στις διεθνείς πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας και πως παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές το έχουν εντάξει στις συλλογές τους.

Έχεις λατρέψει ήδη αυτό το γλυκό ροδακινί και αναρωτιέσαι για τους χρωματικούς συνδυασμούς που θα μπορούσε να ταιριάξει; Check this! Συνδυάζεται αρμονικά με όλες τις γήινες και παλ αποχρώσεις που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024. Πραγματικά θα εκπλαγείς από το πόσο πολύ ταιριάζει με το λευκό, δίνοντας ένα εξαιρετικά φωτεινό αποτέλεσμα, ενώ ο συνδυασμός του με το μπορντό θα απογειώσει την θηλυκότητά σου.  

Εκτός από τα ρούχα, μη διστάσεις να επιλέξεις το Peach Fuzz σε παπούτσια, αξεσουάρ, μικροαντικείμενα, ακόμη και για το μανικιούρ σου. Αυτό το φινετσάτο, κλασικό ροδακινί χρώμα ήρθε για να μείνει οπότε επένδυσε άφοβα σε fashion items που θα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για πολλά πολλά χρόνια…

Μια σύντομη αναζήτηση στα social media, θα σου αποκαλύψει χιλιάδες ιδέες για casual αλλά και επίσημες εμφανίσεις, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις…

Peach Fuzz Pinterest 1Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 2Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 3Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 4Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 5Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 6Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 7Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 8Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 9Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 10Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 11Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 12Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 13Πηγή: Pinterest

Peach Fuzz Pinterest 14Πηγή: Pinterest

Κεντρική φωτογραφία: marymarkevich on Freepik

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΘΗΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Στασινόπουλος Fruits