Τα Υλικά που θα χρειαστείτε:
- 260 γρ ινδοκάρυδο
- 3 μέτρια αυγά
- 250 γρ ζάχαρη
- 200 γρ γιαούρτι
- 70 γρ ηλιέλαιο
- 100 γρ γάλα
- 1 κτγ υγρή βανίλια
- 10 γρ μπέικεν πάουντερ
Για το πυρέξ
- ελαιόλαδο
Πυρέξ 20χ25 εκ.
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά ,την ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει το μείγμα(2-4 λεπτά).
- Προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το γιαούρτι , το γάλα , την υγρή βανίλια, το μπέικεν και χτυπάμε για λίγο με το μίξερ.
- Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθεί καλά το μείγμα.
- Λαδώνουμε ένα πυρέξ 20χ25 εκ. και προσθέτουμε το μείγμα.
- Το ισιώνουμε για να ναι ομοιόμορφο παντού.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 35-40 λεπτά στους 180 c.
- Το αφήνουμε να κρυώσει και το πιο νόστιμο κέικ καρύδας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!
Ιδανικό για όλες τις περιστάσεις!!
Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ:
{https://www.youtube.com/watch?v=ERnH5i-0TuY}
Πηγή: live-kitchen.gr