Τα Υλικά που θα χρειαστείτε:
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε μια συσκευασία 12 με 14 φύλλα φύλλα κρούστας για γλυκά.
- Λαδωνουμε ένα πυρεξ 25χ40 εκ.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε 4 φύλλα στη βάση του πυρέξ τα 2 αντίθετα μεταξύ τους ώστε να προεξέχουν και τα άλλα 2 σταυρωτά ραντιζοντας τα πολύ καλά.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, το τυρί, τα αυγά, το μπεικιν και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί το τυρί στο μείγμα.
- Κόβουμε σε ροδέλες 4 φύλλα, τα αφρατευουμε και τα βάζουμε μέσα στο πυρέξ.
- Ραντίζουμε τις ροδέλες και τις ανακατεύουμε με τα χέρια μας να πάει το λάδι παντού.
- Γυρνάμε προς τα μέσα τις άκρες που προεξέχουν ραντίζοντας.
- Βάζουμε αεράτα από πάνω τα υπόλοιπα 4 φύλλα που περίσσεψαν και σπρώχνουμε τις άκρες προς τα κάτω με το πινέλο.
- Ραντίζουμε από πανω καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά περίπου ανάλογα ο φούρνος(σε περίπτωση που είναι από κάτω πιο λευκή την βάζουμε στην τελευταία σχάρα του φούρνου και ψήνουμε στην κάτω σχάρα για 5 με 10 λεπτά ακόμη).
- Κόβουμε και απολαμβάνουμε.
Καλή σας επιτυχία!
{https://www.youtube.com/watch?v=XDbBdOCghZc}
Πηγή: live-kitchen.gr