Εναλλακτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε boho στυλ

Τα Χριστούγεννα μας ενθουσιάζουν όλους, όμως πολλά πράγματα είναι πολύ προβλέψιμα. Είναι αναμενόμενο να στολίσουμε σε πράσινες, κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις και γενικά είναι αρκετά προβλέψιμο το πως περίπου θα δείχνει το σπίτι μας. Μια αλλαγή στον στολισμό θα σε ανανεώσει και θα φέρει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση στα φετινά σου Χριστούγεννα. Σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό σε boho στυλ!

Είναι πολύ διαφορετικός από τον παραδοσιακό αλλά μπορεί να δείξει εξίσου εντυπωσιακός αν προσέξεις κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Παρακάτω θα σου δείξουμε βήμα βήμα πως να πετύχεις το χριστουγεννιάτικο boho στυλ στον χώρο σου!

Πως να στολίσεις το σπίτι σου σε χριστουγεννιάτικο boho στυλ

Pampass tree – μίνιμαλ δέντρο από pampass grass boho στυλμίνιναλ χριστουγεννιάτικο δέντρο

Όσον αφορά τις τάσεις στη διακόσμηση, το pampas grass είναι στη κορυφή των προτάσεων. Έτσι, υπάρχει η ιδέα να το βάλεις και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, δημιουργώντας έτσι ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ειδικά για ένα minimal-boho style σπίτι, το δέντρο από γρασίδι pampas θα δείξει εντυπωσιακό και ακριβό!

Εναλλακτικό boho χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλαδιά στον τοίχο

εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Άλλη μια ωραία πρόταση για εναλλακτικό δέντρο είναι να εκμεταλλευτείς μερικά κλαδιά στο τοίχο. Τοποθέτησε τα σε τριγωνικό σχήμα ανάλογα με το μέγεθος τους και κρέμασε κανονικά τα στολίδια σου που θα έβαζες σε ένα κανονικό δέντρο!

Η ξύλινη υφή συνάδει τέλεια με το boho. Όσο για τα στολίδια, προτείνουμε γήινους θερμούς τόνους όπως για παράδειγμα το πορτοκαλί, το καφέ και το κίτρινο!

Βάλε χρώμα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για boho στυλ

χρωματιστή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Το boho στυλ αφορά τα χρώματα σε μεγάλο βαθμό. Για αυτό, μη φοβηθείς να βάλεις αρκετό χρώμα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Δοκίμασε πορτοκαλί, ροζ, πράσινο μπλε και ότι άλλο χρώμα μπορείς να φανταστείς. Για να πετύχεις το boho στυλ θέλουμε έντονα και φωτεινά χρώματα πέρα από τις κλασσικές αποχρώσεις του πράσινου-κόκκινου-χρυσού!

Ξύλινες γιρλάντες και στολίδια στο δέντρο

ξύλινη γιρλάντα

Must διακοσμητικό είναι οι ξύλινες γιρλάντες και τα ξύλινα στολίδια. Πέρα από το ότι είναι πολύ όμορφα και ταιριαστά στο boho στυλ, τα ξύλινα στολίδια είναι και πολύ φιλικά προς το περιβάλλον!

Στολίδια από κλωστές – χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε boho στυλ

macrame διακοσμητικά

Τα στολίδια από κλωστές είναι άλλο ένα στοιχείο που δε πρέπει να λείπει από το boho σπίτι σου. Κρέμασε διακοσμητικά σε κλαδιά, στο δέντρο, στο τζάκι, στα φυτά σου ή στα διάφορα πόμολα του σπιτιού. Αμέσως αμέσως θα φέρεις αυτό το Boho vibe στο σπίτι σου με ελάχιστο κόπο και ελάχιστα χρήματα!

Macrame χριστουγεννιάτικες μπάλες

macrame χριστουγεννιάτικες μπάλες

Μαζί με τα στολίδια από κλωστές πάνε και οι macrame χριστουγεννιάτικες μπάλες. Μάλιστα, μπορείς να τις φτιάξεις και μόνη σου με κλωστές και διάφανες μπάλες. Δοκίμασε διαφορετικούς κόμπους και διαφορετικά στυλ ή/και πρόσθεσε περιεχόμενο στις μπάλες σου!

Boho γιορτινό decor με αποξηραμένα πορτοκάλια και ξύλα κανέλας

decor στη τραπεζαρία

Ένα τελευταίο στοιχείο για έξτρα στυλ στο boho style σπίτι σου τα Χριστούγεννα είναι τα αποξηραμένα πορτοκάλια και τα ξύλα κανέλας. Με φυσικό τρόπο θα φέρεις χρώμα και αρώματα στο σπίτι που θα το κάνουν να μοσχομυρίζει!

Πηγή: Ediva.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo