Η «μπλε Πανσέληνος» έρχεται και φέρνει αναμπουμπούλες: Tα 2 μοναδικά τυχερά ζώδια που θα βγουν αλώβητα

Το «μπλε φεγγάρι» πλησιάζει.

Στους Ιχθείς σχηματίζεται η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου 2023, με τον ζωδιακό κύκλο να καλείται να αντιμετωπίσει μία δύσκολη πλανητικά συνθήκη.

Το «μπλε φεγγάρι» αναμένεται να έχει μεγάλη επίδραση σε ψυχολογικό κυρίως επίπεδο, με 4 ζώδια να δυσκολεύονται αρκετά και μόλις 2 να θεωρούνται τα τυχερά της συγκεκριμένης Πανσελήνου.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 2 τυχερά ζώδια της μπλε Πανσελήνου;

Κριός

Η Πανσέληνος έρχεται και παίρνει μαζί της κάθε αρνητική σκέψη, προβληματισμό και παλιά ιστορία που πλήγωνε τα Κριαράκια. Όχι χωρίς κόπο, όμως.

Οι Κριοί θα έχουν την τάση να προβληματιστούν για όσα τελειώνουν αλλά και για όσα είναι προ των πυλών, ωστόσο εντέλει θα κατανοήσουν πως ό,τι έγινε, έγινε μόνο για καλό! Το μπλε φεγγάρι σηματοδοτεί το τέλος παλιών ιστοριών και νέα ξεκινήματα που το συγκεκριμένο ζώδια είχε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη.

Παρθένος

Το «μπλε φεγγάρι» έρχεται και μαζί του φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναναστροφές σε επαγγελματικό -και κυρίως- οικονομικό επίπεδο. Τα εμπόδια που ορισμένοι σκόπιμα έριχναν στον δρόμο σας το τελευταίο διάστημα βρίσκουν τον μάστορά τους και έτσι ο δρόμος για την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου που είχατε εδώ και καιρό ανοίγει.

Φροντίστε μόνο να μην δώσετε βάση μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά, καθώς ο ερχομός ενός νέου προσώπου στη ζωή σας μόνο ασήμαντος δεν θα αποδειχθεί.

Πηγή: Belikeyou.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΘΗΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Στασινόπουλος Fruits