Τα ζώδια που θα είναι απίστευτα τυχερά στον έρωτα το 2024

Μπορεί ήδη να νιώθουν την εύνοια σε αυτόν τον τομέα.

τε είστε ελεύθερες και δυσκολεύεστε να προσανατολιστείτε στις σχέσεις σας, είτε έχετε επενδύσει σε ένα παθιασμένο ειδύλλιο, το 2024 σας επιφυλάσσει συγκλονιστικά γεγονότα.

Κάθε ζώδιο στο κοσμικό τοπίο θα περάσει από μεγάλες αλλαγές στην ερωτική του ζωή και θα έχει ενδιαφέρον να διαπιστώσετε αν τα άστρα θα σας προσδώσουν τύχη ή όχι. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ αν ανήκετε στα τυχερά ζώδια για τη νέα χρονιά.

Όσον αφορά το ερωτικό ωροσκόπιο, υπάρχουν πέντε ζώδια που θα είναι εξαιρετικά τυχερά.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να δίνει τις ευλογίες της στον Ταύρο και την ευγενική επιρροή του Δία να ωθεί το ζώδιο να συναντήσει άτομα με ίδιες ιδέες – αυτό το ζώδιο πρόκειται να βιώσει μια αφθονία αγάπης και ρομαντισμού.

Όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέση θα βρουν συνέπεια και αφοσίωση, ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν αυξημένη τύχη για τη γνωριμία που επιθυμούν.

Οι single Ταύροι, απλά εμπιστευτείτε τη διαδικασία και παραμείνετε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες.

Μια γενική αίσθηση ισορροπίας θα επέλθει στην ερωτική ζωή σας, καθώς το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας. Αγκαλιάστε την ευαλωτότητα, πάρτε ρίσκα και επικοινωνήστε ανοιχτά τις ανάγκες σας. Ο Φεβρουάριος και ο Οκτώβριος θα είναι ιδιαίτερα σπουδαίοι για τον έρωτα, ενώ ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Μάιος, ο Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος μπορούν να αποτελέσουν την εποχή για την ανάπτυξη ουσιαστικών δεσμών. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τον έρωτα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Δίδυμοι

Όλη η χρονιά είναι δική σας με πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Από τις 25/05 ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Ο πλανήτης της τύχης θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάθε στόχο σας, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα προσωπικά-επαγγελματικά. Τον Ιούνιο θα έχετε τη δυνατότητα να πάτε τις σχέσεις ένα βήμα παρακάτω, ενώ αν είστε μόνοι και μόνες είναι πιθανό να γνωρίσετε τότε τον έρωτα της ζωής σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις για ταξίδια, καθώς ένα από αυτά μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών και των επαγγελματικών σας. Αφεθείτε στη ζωή, έχετε πίστη και μην «κλείνεστε» σε αρνητικές σκέψεις και εγωισμούς.

Ο Δίας θα ρίξει όλη του την τύχη στον έβδομο οίκο σας, εκείνον που έχει σχέση με τον γάμο και τις σχέσεις. Ενώ η ερωτική σας ζωή, λοιπόν, θα ξεκινήσει με μια ψυχρή νότα, τα πράγματα θα αρχίσουν να θερμαίνονται τον Φεβρουάριο. Ο Δίας θα ενισχύσει την κατανόηση και την εκτίμηση μεταξύ των συντρόφων, οι οποίοι θα αρχίσουν να δείχνουν περισσότερο σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλο.

Οι ελεύθεροι θα πρέπει να αδράξουν κάθε ευκαιρία για να βγουν προς τα έξω και να δημιουργήσουν συναισθηματικούς δεσμούς με κάποιον που θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή τους. Οι σχέσεις θα γίνουν βαθιές και έντονες, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι ο άνθρωπος που θα επιλέξετε αξίζει.

Αιγόκερως

Τη ζεστασιά και το μεγαλείο της αγάπης ετοιμαστείτε να νιώσετε τη χρονιά που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες. Με τον Δία να κοσμεί τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού στο ζώδιό σας, το 2024 θα είναι μια χρονιά απαράμιλλης τύχης και αγάπης. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και δοκιμάστε νέα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της γνωριμίας με νέους ανθρώπους που θα μπορούσαν να μετατραπούν στο άλλο σας μισό.

Οι Αιγόκεροι θα ανακαλύψουν μια πιο ανάλαφρη, πιο χαρισματική πλευρά του εαυτού τους που θα ελκύει περισσότερο τους άλλους. Αφήστε για λίγο την πειθαρχία και τη σοβαρότητα και απολαύστε τη βόλτα που σας κάνει το σύμπαν. Αν είστε σε σχέση, κάντε ταξίδια, βόλτες και αποδράσεις με το ταίρι σας.

Ήρθε η ώρα να φρεσκάρετε τον δεσμό σας, καθώς αυτός ο χρόνος είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζωπυρώσετε το χαμένο πάθος και τη σπίθα σε μια μακροχρόνια σχέση.

Ιχθύς

Τη λίστα με τα πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα συμπληρώνουν οι Ιχθύες, των οποίων το ερωτικό ωροσκόπιο φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Ο ρομαντικός ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου, έχει μια φυσική προδιάθεση να δημιουργεί βαθιές σχέσεις και όλα τα όνειρά του θα εκπληρωθούν το 2024.

Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα δουν την ερωτική τους ζωή να πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, χάρη στις επεκτατικές ενέργειες του Δία.

Οι εργένηδες θα βρουν τις συνδέσεις τόσο συναισθηματικά ικανοποιητικές όσο και αισθησιακά διεγερτικές. Απλά να έχετε αυτοπεποίθηση και να επικοινωνείτε τις επιθυμίες σας χωρίς δισταγμό. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι θα αναπτύξουν μια ακλόνητη κατανόηση, εμπιστοσύνη και οικειότητα στη σχέση τους.

Πηγή: marieclaire.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor