Σε αυτά τα 4 ζώδια θα κοστίσει ακριβά η εβδομάδα που έρχεται

Ίσως, βέβαια, κερδίσουν στην αγάπη.

H εβδομάδα που ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου περιλαμβάει διάφορες αστρολογικές μετακινήσεις, όπως αυτή του Ήλιου στον Τοξότη και ένα πράγμα που επηρεάζεται πολύ είναι το περιεχόμενο του πορτοφολιού μας. Τα παρακάτω ζώδια πρέπει να προσέξουν τα οικονομικά τους τις ημέρες που έρχονται, ώστε να τελειώσει όμορφα ο μήνας και να μην πληρώσουν ακριβά τις επιθυμίες τους.

 
Παρότι η εβδομάδα θα ξεκινήσει όμορφα και θα αισθανθείτε να πατάτε γερά στα πόδια σας, την Τετάρτη τα πράγματα μάλλον θα αρχίσουν να δυσκολεύουν και θα αναγκαστείτε να πληρώσετε υποχρεώσεις τις οποίες είχατε ξεχάσει ότι είχατε – δηλαδή το χειρότερο είδος υποχρεώσεων.

Παρθένος

Όλη την εβδομάδα θα είστε χαλαροί στο ζήτημα των χρημάτων, και θα αισθάνεστε ως και περήφανοι που στο τέλος του μήνα θα έχετε ακόμα αποταμιεύσεις. Προσέξτε, όμως, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία δεν θα μπορέσετε αποφύγετε.

Σκορπιός

Από την αρχή της εβδομάδας θα νιώσετε την οικονομική πίεση να σας απασχολεί παραπάνω από ό,τι θα θέλατε, ωστόσο μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο θα έχετε καταφέρει να διαχειριστείτε την κατάσταση. Όχι και να αφήσετε κομπόδεμα, τουλάχιστον όμως δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε.

Η οικονομική σας ατυχία θα είναι προσωρινή, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα θα σας δυσκολέψει μόνο τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας. Η οικογένεια θα σας βοηθήσει πολύ και έτσι μέχρι να φτάσει το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχετε λύσει όλα τα τρέχοντα οικονομικά σας προβλήματα.

Πηγή: marieclaire.gr

Tags: Ζώδια

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor