Αυτά τα τρία ζώδια θα έρθουν σήμερα αντιμέτωπα με τα παλιά τους λάθη

Ο ανάδρομος Ερμής δεν γνωρίζει από Χριστούγεννα και γιορτές.

Tα Χριστούγεννα βρίσκονται μια ανάσα μακριά και όλοι προσπαθούμε να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Εμπόδιο στο δρόμο μας μπαίνει ο ανάδρομος Ερμής και τα λόγια που ξεστομίζουμε χωρίς να το θέλουμε ή που παρεξηγούνται από τους άλλους. Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, αυτά τα τρία ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με τα παλιά τους λάθη και θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν αντίστοιχα κάθε κατάσταση.

Δίδυμοι

Το πρόβλημά σας δεν είναι ότι μιλάτε πολύ. Το πρόβλημα είναι πως οι άλλοι δεν ακούνε τι τους λέτε. Έχουν επιλεκτική ακοή, σαν να λέμε, και κάθε φορά που επισημαίνετε τα λάθη τους το μόνο που καταφέρνετε είναι να τους εκνευρίζετε, κι ας μην είστε της λογικής «στα έλεγα εγώ». Αλήθειες που έχετε πει πρόσφατα θα έρθουν να σας χτυπήσουν την πόρτα και οι άνθρωποι που τις άκουσαν και βρίσκονται σε άρνηση της πραγματικότητας θα καταφερθούν εναντίον σας. Μην μασάτε, όμως. Αφού έχετε δίκαιο και το ξέρουν όλοι. Αφήστε τους να ηρεμήσουν και όταν έρθει η σωστή στιγμή (βλ. μετά τον ανάδρομο), τους τα ξαναλέτε, μπας και μάθουν κάτι από εσάς.

Αιγόκερως

Υδροχόος

Είστε γεμάτοι ενέργεια εξαιτίας της μετακίνησης του Ερμή στον Αιγόκερω και έχετε πάρα πολλή όρεξη να συζητήσετε τα πάντα με όσους βρεθείτε αυτές τις ημέρες. Προσοχή, όμως, διότι όσα έχετε πει όλη τη χρονιά στα μέλη της οικογένειάς σας, θα σας χτυπήσουν την πόρτα σήμερα, στο πρώτο οικογενειακό τραπέζι των γιορτών και θα ψάχνετε την πιατέλα με τη γαλοπούλα για να κρυφτείτε από πίσω. Σε ό,τι κι αν σας πουν, όμως, να είστε έτοιμοι να απαντήσετε. Υποστηρίξτε την άποψή σας και αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι κάνατε λάθος. Ο κερδισμένος θα φανεί στο τέλος.

Πηγή: marieclaire.gr

Tags: Ζώδια

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor