Μάρτιος: Αυτά τα ζώδια δεν θα περάσουν πολύ καλά – Η τύχη δεν είναι με το μέρος τους

H εποχή των Ιχθύων δεν τους ευνοεί.

Μπαίνοντας στον πρώτο μήνα της άνοιξης, οι κοσμικές ενέργειες ευθυγραμμίζονται για να φέρουν μια αλλαγή και μεταμόρφωση σε όλα τα ζώδια τον Μάρτιο του 2024.

Με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο στους Υδροχόους, αλλά και τον Ουρανό και τον Δια στους Ιχθύς, αυτές οι αλλαγές δεν θα είναι πολύ εύκολες για όλους, ειδικά, για εκείνους που ανήκουν στα άτυχα ζώδια του Μαρτίου.

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα η ζωή σας είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Ο Ήλιος στους Ιχθύες προκαλεί νευρικότητα και επηρεάζει την αυτοεκτίμησή τους. Το ίδιο έντονα επηρεάζεται και ο τρόπος που επικοινωνούν με τους άλλους. Έτσι αυτές τις ημέρες απαιτείται υπομονή σε όλους τους τομείς, μεγάλη προσοχή στα λόγια σας και ιδιαίτερα σοβαρή σκέψη όταν πρόκειται να πάρετε νέες αποφάσεις.

Καρκίνος

Δυσκολίες στα οικονομικά προβλέπονται αυτόν τον μήνα, καθώς οι διελεύσεις των άστρων δεν σας ευνοούν. Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε όσα έχετε κερδίσει, τη στιγμή που νέα επαγγελματικά ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Δώστε μεγάλη προσοχή στα λόγια σας, καθώς οι παρεξηγήσεις με συναδέλφους και οικογένεια είναι πιθανές, και γενικά προσπαθήστε να μειώσετε τις πηγές άγχους, διότι η υγεία σας δεν βρίσκεται σε καλά μονοπάτια.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Μάρτιο του 2024 προβλέπει ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν στιγμές μεγάλης χαράς και ευτυχίας, αλλά και στιγμές αβεβαιότητας και αμφιβολίας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αλλά θα πρέπει να έχετε τον νου σας, καθώς οι δυσκολίες και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο επίκεντρο. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στη δουλειά και τις σχέσεις σας με συναδέλφους και να θυμάστε να βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις, αν θέλετε να πετύχετε κάτι.

Πηγή: marieclaire.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor