Αυτά τα ζώδια θα περάσουν υπέροχα τα Χριστούγεννα

Οι γιορτές θα τους μείνουν αξέχαστες.

α αστέρια είναι συνυφασμένα με την ιστορία των Χριστουγέννων με έναν αξιοσημείωτο τρόπο. Όχι μόνο οι μάγοι της βιβλικής ιστορίας υποτίθεται ότι ακολούθησαν μια μεγάλη σύνοδο μεταξύ Δία και Κρόνου για να βρουν τον νεογέννητο Μεσσία, αλλά οι πρώτοι Χριστιανοί κατασκεύασαν το λειτουργικό τους ημερολόγιο γύρω από αυτή την εποχή του έτους λόγω της συμβολικής σημασίας του χειμερινού ηλιοστασίου.

Οι διελεύσεις αυτού του Δεκεμβρίου είναι σε μεγάλο βαθμό θετικές, καθώς τόσο ο Ποσειδώνας όσο και ο Δίας βρίσκονται σε ορθή πορεία. Βέβαια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, λόγω του ανάδρομου Ερμή από τις 13 Δεκεμβρίου.

Η αυλαία κλείνει σε μια αρκετά χαοτική χρονιά, μα οι τελευταίες εβδομάδες φαίνονται αρκετά καλές. Τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι πιθανό να έχουν την πιο πλούσια, διασκεδαστική, ρομαντική και συναρπαστική περίοδο των γιορτών.

Παρθένος

Ο Δίας και ο Ουρανός σχηματίζουν τρίγωνο στο ζώδιό σας. Αυτή η καλή τύχη συνεχίζεται, καθώς η περίοδος των διακοπών φέρνει ένα ακόμη αρμονικό τρίγωνο με τον Ερμή στον πέμπτο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας. Αυτή την εποχή είναι χαρά να σας βλέπει κανείς. Η χρονιά που πέρασε ήταν παραγωγική και γόνιμη για εσάς και είναι πολύ πιθανό να απολαύσετε και το φινάλε της. Βάλτε τη σαμπάνια σας και πιείτε στην πρόποση για τις πολλές επιτυχίες που σίγουρα θα έρθουν το 2024.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον πρώτο σας οίκο σάς χαρίζει λίγο παραπάνω τσαγανό αυτή την περίοδο των γιορτών, οπότε αν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για γνωριμίες, επανασυνδέσεις και φλερτ. Σε γενικές γραμμές, αυτή την εποχή θα βιώνετε στο έπακρο τα συναισθήματά σας, αλλά στην θα σας είναι και πιο εύκολο να μιλήσετε γι’ αυτά, με τον Ερμή στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για να μιλήσετε στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε για τα κρυφά σας όνειρα και τις ιδέες σας.

Τοξότης

Με τον ήλιο και τον Άρη να φωτίζουν τον πρώτο σας οίκο για το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου, θα νιώθετε ιδιαίτερα παρορμητικές. Έχετε την τάση να λέτε «ναι» σε γιορτινές προσκλήσεις και αυθόρμητες περιπέτειες, και με τον Άρη να σας προσφέρει την ώθηση που χρειάζεστε για να κινηθείτε, θα νιώσετε τον ενθουσιασμό της εορταστικής περιόδου περισσότερο από τον καθένα φέτος. Με τον Ερμή στον δεύτερο οίκο, των οικονομικών σας, μπορείτε να περιμένετε μια αύξηση ή ένα μπόνους στη δουλειά σας – ή κάποια επιπλέον χρήματα ακόμα και από αγαπημένους. Θα κλείσετε τη χρονιά νιώθοντας οικονομική ασφάλεια και ενθουσιασμό για ό,τι έρχεται.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η εποχή σας, μιας και σε λίγο ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας. Παρά τη φήμη σας ως «μη συναισθηματικό ζώδιο», θα είστε πιο ομιλητικοί από ό,τι συνήθως φέτος. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας στους αγαπημένους σας και να τους πείτε πόσο τους εκτιμάτε. Οι λέξεις θα ρέουν πιο ειλικρινά και εύκολα αυτές τις ημέρες, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να γράψετε χριστουγεννιάτικες κάρτες ή να γράψετε ημερολόγιο για τα σχέδιά σας για το 2024 και θα νιώσετε ακόμη καλύτερα.

Πηγή: marieclaire.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor