Οκτώβριος: Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα

Οι μέρες που έρχονται είναι πολύ ευνοϊκές.

Οκτώβριος είναι εδώ και όλοι προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τον χειμώνα που έρχεται. Οι θερμοκρασίες έπεσαν, η νύχτα μεγαλώνει και η φθινοπωρινή μελαγχολία είναι εδώ – τουλάχιστον για τους περισσότερους. Για όσους ανήκουν σε ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα, μάλλον η χαρά παραμένει στα πρόσωπά τους.

Καθώς ο Ήλιος ταξιδεύει στον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των ρομαντικών σας σχέσεων αυτόν τον μήνα, φωτίζει την επιθυμία σας για σύνδεση και κοινωνικοποίηση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτή η εποχή του χρόνου τείνει να στρέφει την προσοχή σας περισσότερο προς τις σχέσεις σας με τους άλλους, παρά προς αυτή που έχετε με τον εαυτό σας. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται ότι σας απομακρύνει από τις ανεξάρτητες αναζητήσεις σας, σας επιτρέπει να ενισχύσετε τις συνεργασίες σας με νέους τρόπους. Θα ανακαλύψετε ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι μια άμεση αντανάκλαση του εαυτού σας και όταν περιβάλλεστε από τους σωστούς ανθρώπους, συμβάλλουν και στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Ζυγός

Αυτόν τον μήνα, ο Ήλιος θα συνεχίσει να περνάει από τον πρώτο οίκο της αυτοέκφρασής σας, μετατοπίζοντας την προσοχή σας στην ταυτότητα, την εμφάνιση και την προσωπική σας αυτονομία. Αυτή την εποχή θα αισθάνεστε πιο πρόθυμοι να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, γεγονός που θα σας επιτρέψει να προσελκύσετε υγιείς, υποστηρικτικές σχέσεις. Έχετε συνηθίσει να δίνετε προτεραιότητα στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους αλλά τώρα θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο πώς οι άλλοι σάς κάνουν να αισθάνεστε, αντί να ανησυχείτε για το αν σας δέχονται καλά ή όχι. Ενώ οι σχέσεις σας θα εξακολουθήσουν να αποτελούν το κέντρο της προσοχή σας, η κύρια προτεραιότητά σας θα είναι η πλέον η βελτίωση του εαυτού σας – οπότε μη διστάσετε να κάνετε αυτή την εποχή να αφορά μόνο εσάς και τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Ο Οκτώβριος σάς τα φέρνει όλα πιο εύκολα. Στις 11 Οκτωβρίου ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω διευκολύνοντας τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Ως φυσικό ταλέντο, αναζητάτε πάντα τρόπους να συνδεθείτε με τον κόσμο μέσω της καριέρας σας και αυτή η εποχή είναι ιδανική για να το κάνετε. Μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να κερδίσετε αναγνώριση για τη δουλειά που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με έναν συνάδελφο ή συνεργάτη. Οι άλλοι θέλουν να υποστηρίξουν το όραμά σας τώρα οπότε φροντίστε να τους αφήσετε.

Πηγή: Μarieclaire.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor