Έκλειψη Σελήνης Οκτωβρίου 2023 – Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Τα ζώδια που θα έχουν προβλήματα, αλλά και εκείνα που θα ευνοηθούν από την έκλειψη Σελήνης του Οκτωβρίου 2023.

Πλησιάζει η μερική έκλειψη Σελήνης, η οποία μάλιστα θα συμπέσει και με την πανσέληνο του Οκτωβρίου 2023, γνωστή και ως το «Φεγγάρι του Κυνηγού». Η επερχόμενη έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, περισσότερο ή λιγότερο.

Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται την ίδια στιγμή που η Γη βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο και τη Σελήνη, με αποτέλεσμα η σκιά του πλανήτη μας να πέφτει πάνω στην επιφάνεια του φεγγαριού.

Το συγκεκριμένο αστρονομικό φαινόμενο σημειώνεται έως και 3 φορές το χρόνο και αυτή τη φορά η έκλειψη θα είναι μερική, πράγμα που σημαίνει ότι η ευθυγράμμιση μεταξύ των προαναφερθέντων ουράνιων σωμάτων δεν είναι απόλυτη και άρα η Σελήνη δεν θα καλύπτεται ολικώς αλλά μερικώς.

Η έκλειψη Σελήνης πρόκειται, λοιπόν, να λάβει χώρα το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στις 11:24 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Πρόκειται για μια έκλειψη που πραγματοποιείται στις 5 μοίρες και 9 λεπτά του Ταύρου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη των ζωδίων να κυνηγήσουν επιτέλους τις επιθυμίες τους.

Κατά τη διάρκεια της έκλειψης θα αναζητήσετε όχι μόνο συντροφιά και υποστήριξη από τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά και απτές πηγές/πόρους όπως είναι τα χρήματα και το φαγητό.

Έκλειψη Σελήνης – Οκτώβριος 2023: Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

  • Ταύρος: Φυσικά, ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό του και ειδικότερα στον πρώτο του οίκο, ο οποίος σχετίζεται άμεσα με την αυτογνωσία και την αυτοέκφραση. Τις επόμενες ημέρες θα βάλετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα και θα αναζητήσετε την χαρά μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως, όμως, θα φτάσετε στο συμπέρασμα ότι οι σχέσεις που βασίζονται στο φόβο και την ανασφάλεια δεν σας εξυπηρετούν πια και ήρθε ο καιρός να τις αποχαιρετήσετε.
  • Λέων: Καθώς η έκλειψη ξεδιπλώνεται, η επιθυμία για σταθερότητα και επαγγελματική επιτυχία αυξάνεται. Ήρθε η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, έτσι ώστε να κερδίσετε την πολυπόθητη αναγνώριση που αξίζετε. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για επαγγελματικές φιλοδοξίες, οι οποίες θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω, εάν κάνετε την απαραίτητη προσπάθεια.
  • Σκορπιός: Η σεληνιακή έκλειψη του Σαββάτου θα θέσει στο επίκεντρο τις ρομαντικές σας σχέσεις, οι οποίες φαίνεται ότι σύντομα θα σας απασχολήσουν αρκετά. Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, που σκεφτόσασταν εδώ καιρό αλλά δεν τολμούσατε. Η στιγμή για να πάρετε το ρίσκο πλησιάζει, όμως αν αδράξετε την ευκαιρία θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων.
  • Υδροχόος: Αυτό το μήνα το μόνο που αναζητάτε είναι λίγη ξεκούραση και χαλάρωση, όμως κάποιες φορές ακόμα και τα πιο απλά πράγματα είναι δύσκολα. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε την ρουτίνα σας και να δείτε αν ο τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η ζωή σας όντως σας ταιριάζει ή εάν απλά… έτυχε. Μην ξεχνάτε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας και όχι οι άλλοι!
Πηγή: iEidiseis.gr

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Ευπρεπές Cooking & Decor