Υπνοδωμάτιο: 6 tips για στιλάτο αποτέλεσμα

bedroom intro 

Το υπνοδωμάτιο είναι το δωμάτιο του σπιτιού που χαλαρώνουμε, ανακτούμε τις δυνάμεις μας και ολοκληρώνουμε τη μέρα μας. Για το λόγο αυτό η διακόσμηση του θα πρέπει να ενδείκνυται για όλα αυτά... 

Αν θέλεις το υπνοδωμάτιο σου να δείχνει κομψό και μοντέρνο, ενημερώσου για τα deco trends που είναι πάντα επίκαιρα. Εξάλλου, η πλειοψηφία τους είναι εύκολα να τα πετύχεις...

Ιδιαίτερα κεφαλάρια κρεβατιού

bedroom kefalari

Photo by Spacejoy on Unsplash

Κάτι που σίγουρα είναι πάντα τάση για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι τα εντυπωσιακά κεφαλάρια στα κρεβάτια. Είτε υφασμάτινα, είτε ξύλινα είτε από οτιδήποτε άλλο, όλα τα προσκέφαλα είναι in και τη φετινή χρονιά. Έτσι, αν το δικό σου κρεβάτι δεν έχει κεφαλάρι τότε ήρθε η ώρα να φτιάξεις ένα! Μη φοβηθείς να γίνεις maximal και να τολμήσεις ακόμα και εκκεντρικά χρώματα και ιδέες! 

mixalopoulos 1130x300 c

Φυσικό ξύλο

bedroom xylo

Photo by mark champs on Unsplash

Η στροφή στα φυσικά υλικά είναι γεγονός! Στο πλαίσιο αυτό, αν φτιάχνεις τώρα την κρεβατοκάμαρα σου προτίμησε έπιπλα από φυσικό ξύλο. Ειδικά μια μεσαία ή ανοιχτή απόχρωση στο ξύλο είναι ότι πρέπει! Αν διαλέξεις ένα ξύλινο κρεβάτι, κομοδίνο, συρταριέρα ή άλλα ξύλινα έπιπλα δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν εκτός μόδας ποτέ! 

tzanetos 1130x300 s22

Φυτά εσωτερικού χώρου 

bedroom fyta

Photo by Spacejoy on Unsplash

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν αναδειχθεί σε μια διακοσμητική εμμονή τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό δε θα αλλάξει ούτε το 2022!! Και μπορεί να προτιμάς τα φυτά στο σαλόνι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην τα διακοσμείς και στην κρεβατοκάμαρα. Εξάλλου, θα δώσουν χρώμα, στυλ και ζωή σε αυτόν τον προσωπικό σου χώρο! 

Διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεβάτι 

bedroom maxilaria

Photo by Spacejoy on Unsplash

Τα μαξιλάρια στο κρεβάτι αποτελούν ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο στο υπνοδωμάτιο. Δοκίμασε να διακοσμήσεις το κρεβάτι με πολλά μαξιλάρια, κάνοντας layering. Μαξιλάρια διαφορετικά σε σχήμα, σε χρώμα και σε υφή είναι ότι πρέπει για να συνθέσεις ένα κρεβάτι με μεγάλο διακοσμητικό ενδιαφέρον! 

Φωτιστικά από ξύλο

bedroom xylino fotistiko new

Photo by Collov Home Design on Unsplash

Η επιλογή των σωστών φωτιστικών στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά! Τα ξύλινα, ανάλαφρα φωτιστικά αποτελούν μεγάλη τάση στα φωτιστικά το 2022. Ειδικά για το υπνοδωμάτιο είναι ότι πρέπει μιας που είναι ένας χώρος που δεν έχει ανάγκη από βαριά αντικείμενα! 

Κεριά 

bedroom candles

Photo by Shashi Chaturvedula on Unsplash

Μιας που η κρεβατοκάμαρα είναι συνήθως το ησυχαστήριο μας, μερικά κεριά θα σε βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια! Εξάλλου, η διακόσμηση με κεριά αποτελεί μεγάλη τάση! Διακόσμησε με κεριά τη συρταριέρα ή το κομοδίνο σου και θα δεις ότι το δωμάτιο θα δείχνει πιο στιλάτο και πιο όμορφο! 

Πηγή: ediva.gr 

Κεντρική φωτογραφία από Sidekix Media on Unsplash

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ