Αυτοκίνηση Anytime 2019: Πανδαισία μοντέλων

Πανδαισία 150 νέων μοντέλων, καινοτόμων τεχνολογιών αλλά και περισσότερες από 35 πανελλαδικές πρεμιέρες έδωσαν το στίγμα των εξελίξεων της αυτοκίνησης, στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019».

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» υποστηρίχθηκε και φέτος από τους Έλληνες Εισαγωγείς Αντιπροσώπους. Κάθε χρόνο προσφέρει την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με πολλά νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες.

PANTAZOPOULOS 1130Χ300

ekthesi 1

Αρκετός κόσμος επισκέφθηκε στην Αυτοκίνηση Anytime 2019.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν νέα μοντέλα από τις ALFA ROMEO, BMW, DACIA, DS AUTOMOBILES, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MERCEDES, MINI, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, VOLKSWAGEN, VOLVO.

Στη φετινή διοργάνωση τα βλέμματα μαγνήτισαν, τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αυτόνομη οδήγηση και τα υβριδικά, που σύντομα θα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων που δε θα αργήσουμε να δούμε στους δρόμους.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερες από 30 πανελλαδικές πρεμιέρες!!! Ένα ρεκόρ που για πρώτη φορά σημειώνεται στη χώρα μας σε έκθεση αυτοκινήτου. Παράλληλα, στα πολυτελή περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων που συμμετέχουν, παρουσιάστηκαν στο σύνολο 150 νέα μοντέλα, αυτοκίνητα φιλικά προς το περιβάλλον νέας τεχνολογίας, υβριδικά, plug-in και ηλεκτρικά, όπως και όλα τα νέα SUV και CROSSOVER.

ekthesi 2

Την έκθεση εγκαινίασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

kotsetas 1130X300

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Για πρώτη φορά είδαμε στη χώρα μας σπουδαια υβριδικά μοντέλα.  Το πολυτελές brand του ομίλου PSA, η DS Automobiles με το DS 7 Crossback Hybrid 4x4 αλλά και η Peugeot με το 3008 plug-in hybrid, η BMW με τις PHEV εκδόσεις των X3 και X5, η Hyundai με το Kona Hybrid, η VW με το ανανεωμένο Passat GTE, η Subaru με το Forester και XV e-Boxer, καθώς και η Volvo με το XC90 B5.

ekthesi 3

Το... πανέμορφο περίπτερο της Hyundai.

Βέβαια το μέλλον ανήκει στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση όπως, τα Peugeot (e-208), Opel (Corsa-e), Kia (e-Niro και e-Soul), η DS Automobiles (DS 3 Crossback E-tense), η Mercedes (EQC), η Mini (Cooper SE) και η VW (ανανεωμένο e-up!).   

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν εξίσου σημαντικό για τις νέες γενιές ιδιαίτερα επιτυχημένων και καταξιωμένων μοντέλων όπως της 8ης γενιάς του VW Golf, των Peugeot 208, Renault Clio και Opel Corsa, του Hyundai i10, της BMW σειράς 1 και του ολοκαίνουργιου Kia XCeed. Ακομα παρουσιάστηκαν και οι ανανεωμένες εκδόσεις των Opel Astra, Renault Twingo, Skoda Superb και VW Passat.

ekthesi 4

Νέα μοντέλα στο περίπτερο της KIA.

tsolakis 1130x300

Τα SUV είναι η κατηγορία που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην Ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο την έκθεση. Έτσι είδαμε και το Mercedes GLB, το Mazda CX-30, το Skoda Kamiq, τα VW T-Roc R και T-Roc Cabriolet, το VW Tiguan Allspace, το Fiat 500X Sport καθώς και το Volvo XC40 T3 Geartronic, αλλά και το εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor.

ekthesi 5

Το περίπτερο της Seat.

Ιδιαίτερες εκδόσεις γνωστών μοντέλων της αγοράς είχαν μια ξεχωριστή θέση στα περίπτερα των εταιριών όπως τα Fiat Panda Trussardi, το MINI John Cooper Works Clubman, το MINI 60 Years Edition και Peugeot Rifter.

ekthesi 6

Την παράσταση όμως έκλεψε το πρωτότυπο και πολύ εντυπωσιακό Mercedes Vision EQ Silver Arrow.

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση είχαν οι εταιρείες του Αftermarket, ενώ οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drive στους χώρους του αεροδρομίου.

ekthesi 7 

Ο Σάκης Ρουβάς μπροστά από το πρωτότυπο Smart Vision EQ Fortwo

xenos 1130x300 new

ekthesi 10 ekthesi 11

Τα περίτερα της FIAT και της Renault

ekthesi 9

Το περίπτερο της Jeep

papadopoulos 1130x300

ekthesi 30

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δίπλα στο νέο ηλεκτρικό Mini.

tsasis kosmopoulos 1130X300

ekthesi 29 ekthesi 28

Το νέο BMW i3 και το νέο Mazda CX-30

ekthesi 27 ekthesi 23

Το περίπτερο της BMW με τα νέα μοντέλα της.

ekthesi 24 ekthesi 25

DS E-Tense και Ford Mustang δύο ξεχωριστά μοντέλα στην έκθεση.

ekthesi 21 ekthesi 17

Κορυφαία μοντέλα σε νέες εκδόσεις... Νέο Golf και νέο Corsa.

ekthesi 19 ekthesi 18

Νέα μοντέλα σε ΜΙΝΙ και VW.

ekthesi 16

Το ηλεκτρικό Opel Corsa-e.

ekthesi 15

Εντυπωσιακή η νέα έκδοση του Peugeot 208, ήρθε να ταράξει τα νερά στην κατηγορία του... και με ηλεκτρική έκδοση.

ekthesi 14 ekthesi 12

Τα περίπτερα της Volvo και της Subaru

ekthesi 13δάκης

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης δίπλα στο ηλεκτρικό Hyundai Kona και το σταθμό φόρτισης του...

 

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών