Σαλάτα… το απόλυτο συνοδευτικό για το Πασχαλινό τραπέζι

Η σαλάτα μπορεί να αποτελεί από μόνη της ένα κυρίως γεύμα, όμως στο Πασχαλινό τραπέζι είναι το απόλυτο συνοδευτικό για το παραδοσιακό αρνάκι. Λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, ιδιαίτερες βινεγκρέτ… όσο περισσότερα υλικά ανακατέψεις, τόσο πιο νόστιμο θα είναι το αποτέλεσμα (και με πολλές βιταμίνες)!!

Από την κλασική χωριάτικη έως τις πιο gourmet γεύσεις, οι επιλογές είναι άπειρες. Διάλεξε τα υλικά που αγαπάς περισσότερο εσύ και η οικογένειά σου, πάρε ιδέες από τις προτάσεις που βρήκαμε από διάσημους Έλληνες σεφ και αφιέρωσε λίγο χρόνο για καλό πλύσιμο και σωστό κόψιμο των υλικών σου…

bevoudas opap 1130x300 easter

*Tips: ότι μπορεί να κοπεί με το χέρι (π.χ. πράσινες σαλάτες, μυρωδικά, κλπ) προτίμησε να το κάνεις έτσι, γιατί:

όσο περισσότερο ψιλοκόβουμε μια σαλάτα (που συνήθως αυτό κάνουμε με το μαχαίρι), τόσο πιο γρήγορα οξειδώνεται και χάνει τις βιταμίνες της διατηρείτε αναλλοίωτη στο ψυγείο (σε κλειστό μπολ) για περίπου 2-3 μέρες, οπότε μπορούμε να την ετοιμάσουμε από την προηγούμενη μέρα και να κερδίσουμε χρόνο

Σαλάτα με γλυκοπατάτες και μανιτάρια - Kitchen Lab TV

 

Σαλάτα Panzanella - Yiannis Lucacos

 

farmailias 1130x300 easter 2020

Πατατοσαλάτα - Kitchen Lab by Akis Petretzikis

 

Σαλάτα ρόκα με μοτσαρέλα & προσούτο - Yiannis Lucacos

 

Πολίτικη σαλάτα - Kitchen Lab TV

Περισσότερα από την κατηγορία

COPYRIGHT © 2016 ILIALIVE.GR

wkndrelogo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ